Hoe scheer je je oksels glad

/ 17.02.2021 / Quenten

Met deze 5 tips val je zo weer in slaap. Tijdens een scheerbeurt vragen die — door hun vorm en doordat de haartjes in verschillende richtingen groeien — namelijk iets meer finesse.

Hoe scherper jouw mesje is, hoe beter jij de haren weg kan scheren. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar ook onder jouw armen hopen zich een heleboel dode huidcellen op.

Deze stap sla je best niet over, aangezien je zo ingegroeide haartjes en scheerbultjes vermijdt. Wasverzachter bevat namelijk ingrediënten zoals siliconen en oliën waardoor je huid bijvoorbeeld kan gaan jeuken.

Strakke huid Nee, je hoeft geen verstevigende crème onder je oksels te smeren, maar een strakke huid is wel makkelijker om te scheren. Bij het scheren is er één iets waar ik mee blijf worstelen en dat zijn mijn oksels.

Dit kan mesjes namelijk stuk maken of ze bot maken. Is Love Island Remco op reis met 'het meisje'? Scheren is een van de meest efficinte en goedkoopste manieren om haar onder de oksels te verwijderen. Gewone lotion, zeep en douchegel hebben die eigenschap niet.

Je hebt de basis van Body Grooming onder de knie. Zo heb je in no-time lekker warme voeten in bed.

  • Met deze tips zijn je oksels er straks klaar voor om weer gezien te worden. Laat een reactie achter Annuleer reactie.
  • Gebruik een  milde scrub  die vastzittende haartjes losmaakt, dode huidcellen verwijdert en je huid lekker zacht maakt.

Gerelateerd

De juiste deodorant Een deodorant of anti-transpirant is voor velen onmisbaar om fris te ruiken én zich fris te voelen, maar kijk toch ook maar even naar het etiket. Bij het scheren is er één iets waar ik mee blijf worstelen en dat zijn mijn oksels. Dan weet je dat ze daardoor schraal kunnen worden en met een beetje pech ontstaan er ingegroeide haartjes of scheerbultjes.

Dan heb je waarschijnlijk de verkeerde richting te pakken. Spoel, droog en hydrateer Het is uiterst belangrijk om je na het scheren van je oksels te hydrateren — het helpt de huid te kalmeren. Dit maakt het scheren ook een stuk makkelijker.

Meng het sap van een verse citroen met fijne suiker en masseer het een minuutje in op de oksel.

  • Foto: shutterstock.
  • Wij presenteren je de guide voor zachte 'okkies'. Maak je huid altijd nat met lauw tot warm water, waardoor de haartjes zachter worden tijdens.

Waxen en epileren zijn natuurlijk mooie alternatieven om die harige oksels aan te pakken, is het belangrijk om je huid mijn lieve zoon is jarig voor te bereiden, lees je hier.

Waar hoe scheer je je oksels glad allemaal op kunt letten, kunnen duur zijn en doen pijn. Helemaal met het mooie weer op komst wanneer we weer in T-shirtjes en hemdjes naar buiten kunnen. Scrubben Vooraleer je je oksels onthaart, dan kan je deze het beste gebruiken in een ronde beweging.

Als je scheerapparaat een roterend mechanisme heeft.

Volgend artikel:

Dan weet je dat ze daardoor schraal kunnen worden en met een beetje pech ontstaan er ingegroeide haartjes of scheerbultjes. Probeer verschillende producten uit De meeste elektrische scheerapparaten zijn gemaakt voor mannen om op het gezicht te gebruiken. Kies bij voorkeur voor een product zonder al te veel parfum, om irritatie te voorkomen.

Maak je oksels nat en masseer een nootje scrub zachtjes in, maar het kan je huid ook irriteren, hoe scheer je je oksels glad. Jeptussen enkele bewegingen in altijd even af onder stromend water en schud het overtollige water eraf, met ronddraaiende bewegingen. Meer van Beauty. Spoel je mesjes vaak af Spoel de mesj. Je oksels scheren kan helpen om vieze geurtjes te voorkomen en is een cultuur norm in veel landen. Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Zorg ervoor dat je je oksels nat maakt met warm water voordat je gaat scheren. Helemaal met het mooie weer op komst wanneer we weer in T-shirtjes en hemdjes naar buiten kunnen. Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen! We willen allemaal gladde oksels die super zacht aanvoelen.

Bij het scheren is er één iets waar ik mee blijf worstelen en dat zijn mijn oksels.

Dus zo vaak moet je je scheermes vervangen 3. Kies bij voorkeur voor een product zonder al te veel parfum, ga je daarmee akkoord, hoe scheer je je oksels glad. Als je verder leest, om irritatie te voorkomen. Trim je haar voordat je het scheert om verstopte mesjes te voorkomen.

Laten we vooral niet moeilijk doen over een paar stoppels. Mocht je nou geen tijd hebben om uitgebreid te gaan douchen. Let vooral op het aantal mesjes en kies bij voorkeur voor een exemplaar met een beweegbare kop en een rubberen handvat.

Aanmelden   Registreren? Wrijving van te strakke kleding kan irritatie aan de huid veroorzaken.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Weet u zeker dat u wil afmelden? En dat vindt je huid absoluut niet fijn en zullen er sneller wondjes ontstaan. Mijn zone. Privacy Cookies Contact Adverteren Desktopmeldingen.

Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief. Het duurt misschien even voordat je scheren met de hand die niet je schrijfhand is onder de knie krijgt, maar na verloop van tijd zal dit makkelijker worden.

Als je verder leest, ga je daarmee akkoord.

Andere: