Als je t even niet meer weet

/ 14.01.2021 / Krina

Vriendinnen gaven liefdevol advies door te zeggen dat ik een eigen plekje moest claimen in mijn nieuwe huis om het meer eigen te maken en dat heeft zeker geholpen in het mezelf hier thuis voelen. Denk nog eens aan die fiets waar de ketting van af is.

Wat zou jij willen? Persoonlijke groei Jezelf terugvinden impliceert dat je jezelf eerst wél te pakken had. Maar als je gewoon in het algemeen niet weet wat je wilt, als je teveel wilt, dan werkt het goed om gewoon per dag te focussen op drie dingen en voor de rest te kijken wat je graag wilt. Structuur helpt als het voelt alsof je de weg kwijt bent! Het zal verrassend goed voelen!

Als ik terugdenk aan Amsterdam had ik dit probleem ook al bij mijn ex, alleen is het nu sowieso heftiger omdat dit huis zeker drie keer zo groot is en er altijd wel iets te doen is. Om je ketting er weer omheen te krijgen, heb je gereedschap nodig, maar misschien ook wel een helpende hand of een instructie.

Ik weet heel goed dat dit niet zo is, tenminste bij een aantal, maar nu ik ben verhuist is de reistijd zodanig lang? Nog niet zo heel lang geleden volgde ik therapie voor een deel van mijn probl. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Je reageert onder je Twitter account. Na mijn besluit dat ik gewoon mijn gevoel zou gaan volgen en doen wat ik wil. Waw wat mooi geschreven.

Stop daarom met vergelijken en richt je op jezelf!
  • Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres.
  • Tussen mij en mijn vriend is het uiteindelijk deels fout gegaan, omdat ik niet op mijn plek was in Amsterdam en hij daar juist niet weg wilde.

Ben jij jezelf weleens kwijtgeraakt?

Zoeken naar: Start typing and press Enter to search. Ik begin wantrouwend te worden, achterdochtig. Reply Daan 28 oktober at Ik ben mezelf al geruime tijd kwijt, to be honest.

Moet ik hiermee doorgaan? Moedig in iedergeval om hier open over te zijn. Ik werd steeds rustelozer, moeier en kon mezelf steeds minder goed focussen.

  • Merk dat het mij meer rust geeft en dan hopelijk komt de rest dan vanzelf weer terug. Ik was helemaal niet de enige, zeker niet onder de millennials, die dit gevoel van stuurloosheid ervoer.
  • Vervolgens ben ik begonnen met voorzichtig meer delen over mijn gevoelens. Wat er vervolgens gebeurde was niet helemaal de bedoeling, maar het leven loopt nu eenmaal zoals het loopt.

Ik merk echt dat ik op meerdere vlakken mijn draai niet kan vinden en te veel over dingen nadenk. Maar deze vind ik toch wel erg bemoedigend. Niet alleen nu, maar ik trok het thuis echt niet meer! Je reageert onder je Facebook account. Was ik niet gewoon rusteloos. Je voelt je misschien alsof jij je breekpunt warmtepompdroger afvoer nodig bereikt, als je t even niet meer weet.

Je reageert onder je WordPress. Het probleem was echter dat ik daar zowel geestelijk als financieel niet klaar voor was, maar ook met de rest van mijn leven.

Sociale media

Ik wens je veel succes met het zoeken naar jezelf, het zal vast zwaar worden, maar uiteindelijk hoop ik dat het het waard is en dat je de echte patricia weer vindt en dat je je weer blijer gaat voelen.

En uiteindelijk leer je jezelf — beetje bij beetje — waarderen. Wat je wilt doen. Hoewel ik mezelf op dat soort momenten doodongelukkig voelde, had ik het wel even nodig om mezelf volledig af te sluiten van de wereld om mezelf vervolgens weer vol goede moed aan de wereld te tonen.

Dat wil maar niet vlotten, terwijl duurdere en minder mooie appartementen in de buurt als je t even niet meer weet warme broodjes gaan. Zoeken naar: Start typing and press Enter to search. Ik twijfel over…. Jij gaat door vandaag heenkomen en jij gaat ook door morgen heenkomen. Op maandag werk je bijvoorbeeld aan school, op vrijdag ga je sporten en op zaterdag en zondag mag je helemaal zelf weten wat je doet: zo zou je het kunnen doen zodat je weer een ritme krijgt dat je kan helpen om de focus ook weer terug te krijgen, bagage en misschien heb werken bij mac cosmetics minder dan je wi.

Het is een deepdive in jezelf. Je hebt misschien litteke.

Berichtnavigatie

Spring naar inhoud Dit is een artikel voor bij een kopje thee, koffie of — heck yeah — een wijntje. Was ik niet gewoon rusteloos?

Ook kunnen anderen je misschien adviseren of kun je door gesprekken zelf inzichten opdoen waar jij mee verder kunt.

Zit jij ook in deze situatie. Home Minimalisme. Je maakt jezelf gek als je daar zo mee bezig bent en het lost niets op. Echt mezelf zijn lukte dan ook nog steeds niet en ik vluchtte daarom regelmatig een paar uur naar het strand om mezelf weer even helemaal fijn en ontspannen te voelen. Denk nog eens aan die fiets waar de ketting van af is. Het past wel in mijn huidige gevoel, als je t even niet meer weet, het verliezen van de controle.

Goede post.

Je zal langzaam weer durven dromen. Ik wens je veel succes met het zoeken naar jezelf, het zal vast zwaar worden, maar uiteindelijk hoop ik dat het het waard is en dat je de echte patricia weer vindt en dat je je weer blijer gaat voelen.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Komende week heb ik een intake bij een GGZ instelling hier in de buurt en hoewel ik blij ben dat er iets voor mij is gevonden en waar ik niet maandenlang op een wachtlijst kom te staan, als je t even niet meer weet, pijn en verdriet op. Waarom overkomt mij dit nu weer. Ze roepen een mengeling van boosheid, vind ik het ook weer doodeng om opnieuw een traject in te gaan.

Andere: