Kan whatsapp op pc zonder telefoon

/ 05.01.2021 / Wassima

Correctie: eerder stond in dit bericht dat appen zonder telefoonnummer mogelijk zou zijn, maar vooralsnog is er alleen geen actieve telefoon meer nodig. De mogelijkheden van Whatsapp zijn nou eenmaal vele malen groter.

In de toekomst moet het mogelijk zijn om de app te gebruiken op een tablet of pc zonder dat je smartphone dichtbij is. In de linkerkolom kies je een gesprek of start je een nieuwe chat. Het team van Bianca kan jou hierbij helpen. Voor Android. Het eerste dat je ziet, is dat de app wat veranderd is; zo zijn de icoontjes met foto's van je contactpersonen ineens rond.

Je kunt de meest recente versie van WhatsApp downloaden in de Android Play Store , of je kunt daar updaten naar de nieuwste versie. Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Kan whatsapp op pc zonder telefoon op pc zonder smartphone Niet in het bezit van een smartphone of liever niet de telefoon continu in de buurt hebben liggen. Vervolgens download je het programma voor Mac of Windows pc. Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN. Mocht WhatsApp voor jou niet in de browser werken, dan moet je even geduld hebben. Valt de internetverbinding een keertje weg, dan kun je geen berichten versturen of ontvangen.

Ga naar de downloadpagina en kies de juiste versie. Meer handige WhatsApp-tips vind je in dit artikel?

Wilt u een uitzondering maken voor itqa. Correctie: eerder stond in dit bericht dat appen zonder telefoonnummer mogelijk zou zijn, maar vooralsnog is er alleen geen actieve telefoon meer nodig.

Geef antwoord

Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Hoera, je account is nu geactiveerd!

In de nieuwe versie moet het mogelijk worden voor gebruikers om hetzelfde WhatsApp-account op meerdere smartphones te gebruiken. Daarnaast heb je de nieuwste versie van WhatsApp nodig versie 2. Bovendien heb je nooit last van een te traag besturingssysteem.

Voetbal met plastic bekertjes Zoekopdracht. Zo blijf je via de pc in contact met andere WhatsApp gebruikers. Heb je een actief WhatsApp account, dan synchroniseer je dit met WhatsApp web. Maak je veel gebruik van WhatsApp en werk je tegelijkertijd op laptop of desktop pc.

Je ziet daar een pagina staan met een grote soort streepjescode. WhatsApp gebruiken op verschillende apparaten WABetaInfo laat weten dat we straks appjes kunnen ontvangen en versturen op en via verschillende apparaten?

Je bent nu op allebei de pc's ingelogd, kan whatsapp op pc zonder telefoon.

Account blijft wel gekoppeld aan je telefoonnummer

Valt deze verbinding weg, dan valt ook de koppeling weg. Zeker bij lange berichten. Zo tik je je berichten gemakkelijk op je toetsenbord, hetgeen ongetwijfeld een stuk fijner werkt dan via het scherm van je smartphone. Wil je foto's of video's versturen die op je pc staan, dan kun je dat dus direct via de desktopversie van de chat-app doen.

Rinse op 19 maart om Meld kan whatsapp op pc zonder telefoon. Nu is dit een voorbeeld van WhatsApp op een tweede telefoon, maar het principe zou ook moeten werken als je de term 'nieuwe telefoon' vervangt door 'computer' of 'tablet'.

Zeker app voor muziek afspelen android alleen voor Windows 8! Alles is mogelijk ook whatapp, In 3 stappen WhatsApp op je pc of laptop [ Link ]. WhatsApp contacten toevoegen op een iPhone en contacten zichtbaar maken.

Voordelen van WhatsApp gebruiken op PC

TIP : Pas hierbij op dat je niet het telefoonnummer van je mobiele telefoon gebruikt waar je al Whatsapp op hebt staan, want het is niet mogelijk om bij Whatsapp twee keer hetzelfde nummer te gebruiken.

Alle toestellen vergelijken. Oops… er ging wat mis. Mede om die reden is het nu ook niet mogelijk de dienst op iOS te gebruiken.

  • Bewerken Selecteer als beste antwoord.
  • Dit doen we middels een goed geschreven content, eventueel aangevuld met social media posts of andere teksten.
  • Installeer dan het programma op je PC of Mac.
  • Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Specialist in teksten voor het internet, printmedia en social media. Bovendien is het nog gratis ook. Vanuit dit venster kun je een nieuwe chat starten of staatsloterij uitslag checken bestaand gesprek voeren.

Het bericht is aangepast. Whatsapp op je PC is mogelijk. Zo simpel is het. Vraag informatie aan. Zo kun je zelfs met jezelf appen. Door: NU.

Niet voor iOS

Dit is misschien wel een eerste stap in die richting. Hoe gebruik ik WhatsApp op mijn laptop? Zodra er een nieuw bericht is, krijg je een subtiele melding op je bureaublad.

Abonnement Los toestel. Het bericht is aangepast? WhatsApp Web werkt hetzelfde als de app op je smartphone.

Andere: