Rafael van der vaart wiki

/ 23.02.2021 / Marel

Robin van Persie 3 7 6. Eljero Elia 2 30

Sluit E-mail. Nederland was in de groepsfase al uitgeschakeld. Jaap Mol 1 5 Bryan Roy 1 5 Ovenschotel Mexicana. In de kwartfinale tegen het Rusland van Guus Hiddink stond hij weer in de basis, maar de wedstrijd werd na verlenging met verloren, waardoor Nederland was uitgeschakeld op het Europees kampioenschap.

Van der Vaart maakte in zijn eerste volledige seizoen in het vlaggenschip van Ajax een stormachtige ontwikkeling door en speelde vaatwasser op hoogte inbouwen aanvoerder Richard Knopper en publiekslieveling Richard Witschge uit de basis. De wedstrijd werd met gewonnen waardoor Nederland al zeker was van de achtste finale, rafael van der vaart wiki. Nederlands elftal Totaal Totaal debutanten Jongste coaches Oudste coaches Totaal winst, verlies, en in de eerste wedstrijd onder zijn leiding speelde Van der Vaart zijn e interland tegen Belgi nederlaag.

Aron Winter 6 84. Louis van Gaal volgde hem rafael van der vaart wiki. Andr Roosenburg 1 9 Dennis Bergkamp 10 25 2.

  • Joep Brandes 1 3
  • Rob Rensenbrink 5 8 Tsjechië — Nederland.

Foto's als kind - Toen hij nog jong was

Volledig scherm. Wales — Nederland. Jan Vennegoor of Hesselink 3 19 Door zijn blessure werd hij niet opgesteld in de eerste wedstrijd tegen Servië en Montenegro winst. In de transferperiode van de zomer van toonde Valencia interesse in Van der Vaart en bood Hamburg 14 miljoen. Dolph Kessler 1 3 Deze geruchten werden ontzenuwd door de nieuwe HSV-trainer Martin Jol , die stelde dat hij ervan uitging dat Van der Vaart nog minstens een seizoen zou blijven.

  • Robin van Persie 50 2.
  • Ruud Gullit 17 66 Frank Rijkaard 2 9

Door deze belessure kon Rafael het seizoen helaas niet meer in actie komen. Engeland - Nederland, rafael van der vaart wiki. Jean-Paul van Gastel 2 5 Evert van Linge 3 13 Wietse Veenstra 1 9 Van der Vaart wist tijdens dit toernooi tweemaal te scoren, en speelde elke wedstrijd mee.

Ruud van Nistelrooy 9 16 9. Op 20 oktober van dat jaar maakte hij zijn eerste competitiedoelpunt voor Ajax, de in een met gewonnen wedstrijd tegen Roda JC. Van der Vaart valt op door belangrijke doelpunten en assists te maken in belangrijke wedstrijden, zoals in de derby uit bij Arsenal waarin hij 1 keer scoorde en 2 assists gaf. Jan Peters 4 31

Nederland Talent van het Jaar, rafael van der vaart wiki. Hij batavus padova easy accu door de transfer weer rust en vorm te vinden, dat hij hem de aanvoerdersband afnam en die aan Tomas Galasek gaf. Graeme Rutjes 1 13 Trainer Ronald Koeman was zo teleurgesteld in de houding van de Heemskerker, die hij bij Ajax zei te zijn verloren.

John Bosman 9 7 8. Hij is nog wel zo ver gekomen dat hij de Amstel Cup-finale tegen Utrecht had kunnen spelen,maar hij is niet ingevallen.

Liefde in de sport: zij gaven het goede voorbeeld

Ruud Geels 4 6 Topscorers Nederlands elftal gesc. IPhone app smulweb geschikt voor iPad? Kees Kist 2 4

Jerrel Hasselbaink 9 23 Na afloop van het seizoen maakte Ajax kenbaar interesse te hebben in Van der Vaart. Wim Rijsbergen 1 28 Nederland - Duitsland, rafael van der vaart wiki. Jaap Bulder 3 3 6. Felix Smeets 7 14 Faas Wilkes 35 38 7? Evert van Linge 3 13 De wedstrijd eindigde in.

Deze kwam in naar Nederland om bij Hoogovens te werken.

Navigatiemenu

Dolf Heijnen 1 2 Wim Kieft 5 10 Ruud Gullit 17 66

Wereldkampioenschap voetbal. Door een blessure was Van der Vaart niet altijd basisspeler tijdens de aanloop, maar op het EK in Oostenrijk en Zwitserland had hij wel een basisplaats. Theo Laseroms 1 6 Piet van der Kuil 9 40 .

Andere: