Trommel wasmachine draait niet goed

/ 06.01.2021 / Fleurine

Tip: Maak even een foto van de bedrading voordat je verder gaat. Heb je nog steeds problemen? In veel gevallen kan je dit zelf oplossen.

Controleren of dit het probleem is, is heel makkelijk. Mogelijke oplossingen. Category:  Wasmachine reparatie juli 26, Wasmachine centrifugeert niet: 5 oorzaken én oplossingen Wat vervelend dat je wasmachine niet centrifugeert. Haal er wat zwaar wasgoed uit, als je hier veel van in de trommel had zitten.

Controleer of de lulletje van de week wordt geblokkeerd! AEG Wasmachine storing? Ook kan het gebeuren dat stukken wasgoed met elkaar in de knoop raken. Door de zwaartekracht kan het water niet omhoog stromen, trommel wasmachine draait niet goed.

Haal de stekker van de machine uit het stopcontact en draai de kraan dicht, alvorens je onderstaande stappen gaat volgen ; Zelf oplossen:.

  • Meestal zijn dit kleine stukjes plastic of textiel.
  • Controleer of de stekker er goed in zit. Oorzaak van een wasmachine die niet meer draait achterhalen.

Wassen en drogen

Controleer of de afvoerslang is geblokkeerd. Geïntegreerde combi was - droog Producten 1. Vragen, tips of een reparatie verzoek? Ben je de handleiding kwijt? Ik kan best 48 uur zonder wasmachine Een wasmachine die niet meer draait kan onze erkende service monteur voor u oplossen Vraag een offerte aan.

  • Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen.
  • Iedere 5 jaar de nieuwste Miele? Tip: Als je nog water in de emmer hebt zitten van de voorgaande stappen, kan je dit nu goed gebruiken.

Category:  Wasmachine reparatie juli 26, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats, maar moet gemakkelijk worden waargenomen met het achterpaneel als dit is wat er gebeurt.

Kijk dan ook eens naar een Bundles abonnement! Het is tegenwoordig niet een veel voorkomend probleem? Centrifugeert je wasmachine niet.

Ik kan best 48 uur zonder wasmachine

Zo kan de wasmachine gaan trillen als u te weinig wasgoed in de machine doet, deze trillingen kunnen schade aan de machine als gevolg hebben. Hulp nodig? Als dit wel zo is, kan het ook zijn dat er een stop is doorgeslagen. Wasbundles abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd. Zelf had ik laatst een bierdopje in het filter zitten? Hierin zit een propeller om te water de afvoerslang in te sturen als de wasbeurt klaar is.

Wasmachine installeren: tips. Het kan zijn dat er nog wat een klein beetje water uit loopt, trommel wasmachine draait niet goed.

Wasmachine werkt niet

Lees de instructies op de verpakking van het wasmiddel om te zien of u het juiste type wasmiddel voor uw wasmachine gebruikt. Hieronder vind je alle mogelijke oorzaken en oplossingen. Stap 7: Check hoe groot het hoogteverschil is tussen de bovenkant van de afvoerleiding ten opzichte van het begin van de afvoerslang van de wasmachine.

Het kan zijn dat uw aandrijfmotor of aandrijfriem aan vervanging toe zijn. Een oplossing hier voor is ongecompliceerd.

Een wasmachine zal ook weigeren om een snelle spin te doen als hij het water helemaal niet leegmaakt, of gewoon niet volledig binnen de ingestelde tijd als gevolg van een gedeeltelijke obstructie.

Dan is de hulp van een professional inschakelen geen gek idee. Wat moet ik doen als trommel wasmachine draait niet goed wasmachine het water niet wegpompt? Wasmachine schoonmaken en onderhouden Problemen en oplossingen.

Ook kan een monteur op afstand  mogelijk via beeldbellen het probleem op afstand diagnosticeren en helpen bij de zelfreparatie. Een aantal mogelijke oorzaken zijn:. Vervang lekkende, geperforeerde of verroeste slangen.

De beste optie voor het huren van een wasmachine!

Geïntegreerde combi was - droog Producten 1. Als je een spijkerbroek in een sweater hebt zitten, heb je een flink stuk gewicht wat elke keer door de trommel heen slingert. Als de wasmachine water geeft, maar niet draait, dan is de kans groot dat de koolborstel versleten is.

Nu is het belangrijk om te controleren of de afvoerleiding te hoog is, om het water af te voeren.

Het kan zijn dat uw aandrijfmotor of aandrijfriem aan vervanging toe zijn. Kijk of de pompfilter door iets wordt geblokkeerd. De wasautomaat maakt, is dat veel mensen de wasmachine vervangen voor een nieuw model, namelijk gebruik van koolborstels : twee stiften van koolstof die in een koolstofhouder gemonteerd zijn op de wasmachine.

Andere: