Garage te koop tilburg centrum

/ 05.01.2021 / Dustin

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van garagebox tilburg. Huurprijs excl. Minimale huurperiode 12 maanden.

Bunkertoren is een icoon voor Eindhoven. Let op, dit betreft een bieden vanaf prijs. Burgemeester van de Mortelplein Tilburg. Eigen adres, huisnummer en postbus, met uurs toegankelijkheid. Unieke kans! Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Social Media. Opp kantoorruimte. Bekijk dit object! Hoogveste B. Elke box is 3 meter breed. Aanvraag taxatie Rabobank betaalrekening openen kind taxatie Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object.

Onze multifunctionele garages zijn van alle gemakken voorzien en bevinden zich op een gunstig gelegen locatie en goed beveiligd terrein aan de Bosscheweg, dicht bij de ringbanen, randwegen en A58 en N65 en op korte afstand van het centrum van Tilburg. Boxcomplex kan u in deze volledig ontzorgen, van het beheer tot het onderhoud en verhuur.

Pandinformatie

Bekijk de plattegrond en zie welke mogelijkheden er zijn. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Meer info. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren. Bel: - Bel: - Je kunt op elk moment opzeggen. Grote garagebox.

Foto's Foto's. Huur De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. Tags: energiezuinigeenergiezuinig, kan. Tags: bestemmi? Gevorderde Zoekopdracht.

Parkeerplaats huren Tilburg

Nieuwbouw  0. De buitenkant oogt wat je aan de binnenzijde gaat beleven. Te koop gevraagd in tilburg : garagebox en Multicomplex Tilburg heeft in tegenstelling tot de grotere garageparken met 28 garageboxen een relatief kleinschalig karakter.

Onderhoudsarme en vrij gelegen zonnige tuin met. Via de pantry is er toegang tot Waalwijkseweg 10 - 1 Udenhout. Strategisch gelegen garage met vele voorzieningen Het veelzijdige terrein van Boxcomplex is strategisch gelegen aan het Wilhelmina kanaal en aan de Lovense Kanaaldijk? Distelstraat 12, hw Oisterwijk. Berging 2.

Meer informatie huur parkeerplaatsen en garages

De dichtsbijzijnde bushalte is gelegen op slechts 78 meter waardoor het terrein ook met het openbaarvervoer goed bereikbaar is. Download de applicatie. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Landelijke gelegen half vrijstaande woning onder de rook van Gorinchem boordevol aut.

  • Begane grond: Het begint al bij het binnenkomen,
  • Een klein nieuwbouwproject van 4 eengezinswoningen dat is ingepast in een
  • Social Media.
  • Apartment Te Huur In Tilburg.

Te koop gevraagd in tilburg : garagebox en Klik op de knop voor een proefberekening. Geachte klant. Aanvraag financieringsinformatie Aanvraag financieringsinformatie Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financile vragen. De bedrijfsruimte heeft een binnenmaat van 24,6 mtr lengte, breed 9,80 mtr en 4 mtr hoog. Beleggen in de garageboxen van Boxcomplex is een uitstekende beslissing. Mijn meldingen beheren. Soortgelijke zoekopdrachten "garagebox tilburg": tilburg korvelsewegsemi bungalow eindhoven, kanto?

Spaubeekstraat 95 - Tilburg. Tags: bestemmi, garage te koop tilburg centrum.

Met een garage kopen in Tilburg krijgt u standaard vele voorzieningen:

Hugo Verrieststraat , pj Tilburg. In het populaire en prachtig gelegen appa De bedrijfsruimte heeft een binnenmaat van 24,6 mtr lengte, breed 9,9 mtr en 4 mtr hoog. Onderhoudsarme en vrij gelegen zonnige tuin met.

De hoogte bedraagt 2,50 meter of 3 meter. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van garagebox tilburg. Unieke kans. Tags: exclusiefverze.

Andere: