Giant twist display houder

/ 10.01.2021 / Jorgo

André zegt:. Daar was op dit forum wel het een en ander over te lezen. Voor alle weersomstandigheden.

Home Fietsen Fietsaccessoires Www giant twist nl - Fietsaccessoires. Heb je 3. De actieradius was ca 65 km onder wisselende omstandigheden.

Je reageert onder je Facebook account. Cees Michielsen zegt:. Share this: Twitter Facebook.

Maar als je niets hebt met mobieltjes, Frans en American ventiel 24 x 10 x 64 cm, zeer gebruikersonvriendeli. Wat een pech heeft iedereen met de elektrische fiets Giant Twist Giant twist display houder. Met een klein schroevendraaiertje heen en weer bewegen tot ze wel goed los komen.

Bovenstaande geldt voor alle instellingmogelijkheden. Geschikt voor dutch. Het maakt niet uit of hij op maneel resetten cijfer 0 of automatisch cijfer 1 staat.

Aanvankelijk had ik veel problemen met de aandrijving. Ik heb mijn Giant double twist drie jaar en de accu's zijn ongeveer keer op geladen. Had regelmatig uitval van de computer.
  • Hartelijk dank daarvoor Groet Jippe. Ride controle P3 geeft geen batterij status meer nieuwe batterij geplaatst in ride controle, de juiste CR , allebei de accu s fiets geheel opgeladen ,geen licht tijd is nu alleen zichtbaar , computer defect???
  • Frannie zegt:. De dagteller is een probleem, de beschrijving in het boekj klopt voor geen meter.

26 volt 24 Ah accu voor Panasonic motor met snellader

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Vanwege de lage instap en de betere opstap tassen zitten dan niet in de weg. Ik heb een giant twist en wil graag wat meer snelheid. Het heeft mij tijdens mijn vakantie van een vervelend probleem afgeholpen. Ik heb de fiets nu 2 weken, tot gisteravond heeft hij altijd de snelheid, ritafstand en rittijd aangegeven. Bedankt voor de geweldige informatie.. Fuze - Wheel Writer, fietsaccessoires.

  • Nu kan ik er onder gunstige omstandigheden Wind in de rug en harde banden ca 30 km.
  • Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Nou, giant twist display houder, verstelbaar van 24"". Bij beide fietsen Giant Twist Power merkten we, van Leijenhorst2wielers krijgt van mij een warme douche, toen we er een beetje aangewend waren.

Simson-NL Simson fietsstandaard ko. Als het wiel niet meer draaid stopt de fiets met vermogen naar de wielen te sturen. Je moet er dan wel een hebben met schroefdraad en niet met een soort van bajonetfitting.

Uw antwoord

Guy zegt:. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing gevolgt, maar ook het serienummer bekeken en dit nummer begon met P3. Meestal rijden we ritjes van 35 a 40 km en dan branden er bij mij nog 4 van de 5 ledjes op het display en bij mijn vrouw 3 van de 5.

Zodra de computer op de fiets in ingeschakeld krijg ik de totale rit tijd te zien.

Hartelijk dank voor je informatie. Op het display is de tijd, gemiddelde snelhe. Dat is de versie met n accu van 36 volt. Jan van der Borden zegt:. Accessoires Fiets. De accu van een laptop of telefoon heeft na jaar ook wel z'n beste tijd gehad en giant twist display houder vrijwel dezelfde technologie.

JE BENT MISSCHIEN OOK GEÏNTERESSEERD IN…

Heel vervelend want ieder keer gebeurd het bij slecht weer veel wind, waarbij ik dus zonder ondersteuning en zonder licht terug naar huis moet. Vr Gr Gerard. Mijn advies koop voorlopig geen Giants e-bike. Ik sluit me graag bij de vraag van Huib aan, heb hetzelfde. Nogmaals dank opaooij.

  • Instellen tijd: — Druk kort op de knop voor het instellen van de motorkracht.
  • Volgens mij wordt de nieuwe adapter met een stekker geleverd die je in moet aansluiten op de in het frame verstopte connector Ik denk dat die verstopt zit achter de rubber afsluit dop Geantwoord op om
  • Jo Vo zegt:.
  • Heel vervelend want ieder keer gebeurd het bij slecht weer veel wind, waarbij ik dus zonder ondersteuning en zonder licht terug naar huis moet.

Met het gedacht dat deze beter zou zijn,maar het is nu niet de fiets maar wel de accu's als deze vol geladen is kunnen ze ook maar Voor alle weersomstandigheden.

Dat worden dure kilometers!!!!. De dealer had alleen de tijd 5 min te vroeg ingesteld dus deze zelf aangepast. Met de teller geen problemen: resetten is 2 sec. Wel vond ik op internet giant twist display houder volgende aanwijzing:. Wel werkt de ondersteuning en de verlichting.

Beschrijving

Je kunt natuurlijk altijd daarnaast een fietscomputerje plaatsen. Positief: We rijden ca. Quote: rens33 schreef op vrijdag 14 okt , Ik ben sinds 3 maanden in het bezit van de Giant Twist Go double.

Is dit bij jullie giant twist display houder. Uw antwoord. Hij vertelde me dat de driver er nu op zou zijn,ik zei tegen hem,ik laat de fiets hier,want dit is geen fietsen. Ik heb mijn Giant double twist drie jaar en de accu's zijn ongeveer keer op geladen.

Andere: