Railrunner kopen op station

/ 10.11.2020 / Stijntje

Voor administratieve redenen moet er wel eerst 0,01 euro afgerekend worden. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen bij de kaartautomaat.

Stephan NS.

Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per Kies je regio. Toegankelijk plannen. Heb je al een account? Online kunt u saldo en losse producten, waaronder een Railrunner op uw kaart laden.

Marije Kirsten Verwindt schreef:. Het Railrunnerkaartje is niet geldig in de Thalys. Het kopen van een railrunner kunt u oefenen in de kaartautomaatdemo link.

Hoe kan ik met mijn OV-chipkaart reizen op saldo in de trein. Dan is het ook mogelijk om een eenmalige OV-chipkaart te kopen.

Maximaal 3 kinderen per begeleider.
  • De persoonlijke OV-chipkaart is persoonsgebonden. Powered by inSided.
  • Je hebt ook geen OV-chipkaart nodig voor het kind. Download de productvoorwaarden PDF, kB.

Wijzigingen

Wachtwoord vergeten? Of moet ze misschien een eigen OV-chipkaart? Kijk voor meer informatie op de pagina 'hoe werkt mijn OV-chipkaart'. Daarvoor moet u zijn bij een kaartautomaat met een 'bolle' voorkant. Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag.

Onthoud mijn gegevens. Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart. Aanbiedingen uit de Spoordeelwinkel E-tickets en losse kaartjes eenmalige OV-chipkaart van NS zijn ook bij ons geldig. Bas schreef:? Als ik eerst een OVkaart voor elk kind moet kopen en vervolgens 20 euro daarop moet storten, ook kun je het laden op de eigen Railrunner kopen op station van het kind.

Dit vervoerbewijs print u uit en neemt u voor het kind mee in de trein. Hoe kan ik met mijn OV-chipkaart reizen op saldo in de trein? Daarvoor moet u zijn bij een kaartautomaat met een 'bolle' voorkant.

Houd uw kaart bij een paaltje of poortje, railrunner kopen op station. Dat kost 2,50 euro. U betaalt uw bestelling met iDEAL of creditcard. Ik hoop het, het stond er bij dat het jaarlijks was… Achter de 7,50… Beetje verwarrend. Of ga je een dagje weg met collega's, een schoolklas of met de hele club. Goedkoop Treinkaartje is een website die dagelijks de laatste aanbiedingen publiceert.

Railrunner bestellen voor € 2,50

Bij controle in de trein toon je het e-ticket en een geldig identiteitsbewijs. Daarnaast is er het e-ticket en zijn er speciale kaarten voor kinderen, honden, je fiets en toeslag voor ICE. Ik accepteer de communityvoorwaarden.

In de 1e klas: maximaal 3 kinderen per volwassene! Je geeft dan onder andere aan of je eerste of tweede klas wilt reizen. Anne schreef:. In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak 22 okt Op de adresvinder vindt u alle ophaalpunten bij u in de buurt!

Deze korting is geldig bij alle treinvervoerders. Op het station kun je railrunner kopen op station Railrunner kopen als eenmalige OV-chipkaart zonder toeslagrailrunner kopen op station, ook kun je het laden op de eigen OV-chipkaart van het kind. Moeten zij eerst een persoonlijke OV chipkaart voor het kind kopen om gebruik te kunnen maken van de Railrunner of kunnen ze van ons hoe oud moet je zijn om rijlessen te nemen onpersoonlijke OV chipkaart gebruiken?

Laatste nieuws

Of moet ze misschien een eigen OV-chipkaart? Inhoudsopgave 1 Tot 4 jaar gratis met de trein 2 Railrunner 3 Geen Railrunner, maar helemaal gratis met de trein? Mijn oudste zoon reist al 2,5 jaar op zijn eigen OV-kaart door Nederland. Je kunt voor maximaal 10 personen een e-ticket kopen.

Op deze foto link staan twee kaartautomaten. Of moet ze misschien een eigen OV-chipkaart. Toegankelijk plannen.

Andere: