Video invoegen powerpoint mac

/ 31.01.2021 / Seb

De Online Screen Recorder van Apowersoft is een webprogramma en dat maakt het extra eenvoudig; u hoeft immers niets te downloaden of te installeren om het programma te gebruiken. Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken. Je kunt ook audio opnemen en de opname aan je presentatie toevoegen.

Gebruik in plaats daarvan het tabblad Weergave om de diavoorstelling te starten. Ga op het lint naar het tabblad Invoegen en selecteer in de groep Media de optie Onlinevideo. Bedankt voor uw feedback. Secties verbergen De dagen dat het te ingewikkeld wat om hoogstaande functies aan PowerPoint presentaties toe te voegen zijn voorbij.

En dit is hoe je het doet:, video invoegen powerpoint mac. Klik op  in de knoppenbalk en klik vervolgens op de tab 'Audio' boven in de navigatiekolom aan de rechterkant. Voor PowerPoint en nieuwere versies is het raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt video invoegen powerpoint mac zijn gecodeerd met H.

Klik op de pijl naast Video. Dat zou ik je alleen niet aanraden: het kost namelijk meer moeite en het resultaat is niet echt om over naar huis te schrijven. Merk op dat er ook een pijl-omlaag is naast de knop Invoegen.

Je linkt alleen maar het bestand naar je presentatie.
  • Zorg dat je toestemming hebt om de video te mogen gebruiken. Ondersteunde videolinks die je in je presentatie plakt, worden standaard als webvideo's ingevoegd.
  • Verzenden Nee, bedankt.

Gebruikershandleiding Keynote voor de Mac

Kies hier voor video van bestand en klik er op. In de normale weergave, zie je kleine versies van de dia's links aan de zijkant van het scherm, en de actieve dia zie je in het grote venster. Als je van plan bent om content te gebruiken waar copyright op rust, dan zal je de uitdrukkelijke toestemming moeten hebben van de eigenaar voor je de video in je eigen presentatie gaat gebruiken. Klik op de audio om deze te selecteren en klik vervolgens op de tab 'Audio' in de navigatiekolom 'Opmaak'.

Het is niet langer een probleem om een video aan uw PowerPoint toe te voegen. Voer tekst voor uw opmerking toe! Wijzig het desgewenst en klik op Volgende.

  • Een video aan uw PowerPoinr toevoegen vanaf uw hard is zo makkelijk als van 1 tot 3 tellen.
  • Klik in het snelmenu op iMovie , Movies , Photo Booth of iTunes en klik vervolgens op een film en sleep deze naar de dia.

Over dit artikel wikiHow is een wiki, hoe beter we u kunnen helpen. Kopieer die tekst? Methode 2 van Klik op de pijl-omlaag op de knop Invoegen en vervolgens op Koppeling naar bestand.

Hoe meer u ons vertelt, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Sleep een mediabestand van je computer naar een plaatsaanduiding voor media of naar een andere plek op de dia, video invoegen powerpoint mac.

Was deze informatie nuttig?

Gebruik hiertoe het dropdown-menu bovenin het dialoogvenster, of het menu "Favoriete koppelingen" aan de linkerkant van het venster. Voer een geldig emailadres in! Merk op dat je weergave Normaal moet zijn om dit te kunnen doen.

Klik op 'Vervang', video invoegen powerpoint mac. Gebruik je een Windows computer. Dit is het standaardgedrag, zoals hierboven is beschreven. Kies de dia waarin je de video wilt invoegen. Zie ook Video en audio bewerken in Keynote op de Mac Een rand aan een object toevoegen in Keynote op de Mac Objectstijlen gebruiken in Keynote op de Mac Objecten vergroten of verkleinen, roteren en spiegelen in Keynote op de Mac Objecten positioneren en uitlijnen in Keynote op de Mac.

Embed YouTube in PowerPoint: verschillende versies

De meeste websites die geüploade video's hosten, bieden ook de de embed-codes van de video, maar de locatie van die codes is afhankelijk van de website. U kunt de video ook automatisch laten starten zodra deze op het scherm verschijnt, of deze laten afspelen wanneer erop wordt geklikt: Selecteer het videoframe.

Als u Windows 10 als besturingssysteem gebruikt, is Internet Explorer 11 al geïnstalleerd. U kunt een upgrade uitvoeren van Office naar een nieuwere versie.

  • De dagen dat het te ingewikkeld wat om hoogstaande functies aan PowerPoint presentaties toe te voegen zijn voorbij.
  • Je hebt namelijk helemaal geen link van de video nodig.
  • Deze beschrijving wordt door hulptechnologie zoals VoiceOver voorgelezen wanneer iemand voor de toegang tot je presentatie gebruikmaakt van dergelijke technologie.
  • YouTube is tegenwoordig een rijke bron aan informatie waar u makkelijk een filmpje kunt downloaden.

We zullen u tonen hoe dit moet met de verschillende versies van PowerPoint. Hartelijk dank voor uw feedback. Klik op het lint op Afspelen van video's tabblad open de Start lijst en kies de gewenste optie:!

Je kunt via verschillende sites een YouTube video downloaden als videobestand. Het is nodig om in de Normale -weergave te zijn om dit te video invoegen powerpoint mac Een koppeling vanaf de computer naar een filmbestand invoegen in PowerPoint grappige fotos maken Mac Klik in het menu Beeld op Normaal.

Een video insluiten die is opgeslagen op de pc Klik in de normale weergave op de dia waaraan u de video wilt toevoegen.

Wilt u in plaats daarvan een online-video invoegen?

Scroll door de resultaten tot je iets hebt gevonden wat je wilt gebruiken. Gebruik in plaats daarvan het tabblad Weergave om de diavoorstelling te starten. Als er voorafgaande animatiestappen zijn, worden eerst de animatiestappen afgespeeld en wordt vervolgens de video automatisch gestart.

Om de webvideo in je presentatie af te spelen, klik je op de afspeelknop.

Kies nu Video uit illustratie. Ondersteunde video-indelingen Voor PowerPoint en nieuwere versies is het raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die zijn gecodeerd met H.

Video invoegen powerpoint mac je dubbelklikt op de image voorbeeld, dan zal PowerPoint de animatie invoegen in de actieve dia.

Andere: