Heel veel sterkte met het verlies van je vrouw

/ 06.01.2021 / Dajana

Niets om u voor te schamen het is immers ook een emotionele aangelegenheid die we gelukkig niet frequent meemaken. Als het donker is, worden de sterren zichtbaar

In gedachten zijn we bij jullie. Als je NoScript of soortgelijke plugins gebruikt, houdt er dan rekening mee dat we ook ajax. Altijd plezierig en het uitwisselen van gedachten over en weer was altijd boeiend.

Een fijne herinnering is al wat er nog is. Van harte gecondoleerd Van harte gecondoleerd klinkt waarschijnlijk iets wat vreemd, maar ook dit mag u gebruiken. Onbegrijpelijk wat jullie moeten meemaken. Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

We wensen jullie heel veel sterkte in deze tijd en ook voor de moeilijke tijd van gemis in de toekomst.

Het zal heel vreemd zijn allemaal. Verlies, onwerkelijk en oneerlijk. Onwaarschijnlijk, we krijgen rietdijk postzegels den haag allemaal mee te maken. Heel veel sterkte de komende tijd.

Alle betrokkenen veel sterkte toegewenst. Heel erg veel sterkte in deze zware tijd. Bekijk je eigen collectie.
  • Bekijk je eigen collectie. Moedig van hem om deze beslissing te nemen.
  • In onze gedachten zijn we bij jullie Voor dit verdriet zijn geen woorden U kunt ook een stukje tekst overnemen uit een liedje of een gedicht.

Ik denk aan jullie. Rust zacht….. Veel kracht voor jullie allemaal. Het geeft de nabestaanden veel troost en steun als ze zien dat er met hen wordt meegeleefd. U koopt hiervoor een condoleancekaart welke al is voorzien van een tekst. In gedachten ga je dan terug naar de ontmoeteingen en gesperekken met hemin de vele achterliggende jaren.

  • De mooiste bloemen worden als eerste geplukt. De hemel heeft er een engel bij.
  • Als het donker is, worden de sterren zichtbaar Wij wensen jullie veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

Maar ik weet ze niet, dit verdriet is t groot. Een woord van troost, een warme gloedwil ik je graag sturen. Moge goede herinneringen het grote verlies verzachten. Zijn ondernemingslust vonden wij bewonderingswaardig. Een mooi mens is van ons heengegaan.

Verwijderd uit eigen collectie

Woorden schieten te kort, maar we willen je voor nu en voor in de toekomst heel veel sterkte wensen. De mooiste bloemen worden als eerste geplukt.

Als u zegt van harte gecondoleerd dan geeft u hiermee aan dat u uw medeleven vanuit uw hart overbrengt.

Dan kunt u een dankbetuiging schrijven. Vereist JavaScript. Heel veel sterkte met dit grote verlies. Het is moeilijk de juiste woorden te vinden maar weet, dat we in gedachten bij jullie zijn. Verwijderd films utopolis almere eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Voorbeelden van condoleance teksten

Een moeilijke en verdrietige tijd is het voor jullie. Ik hoop dat je er in kan berusten. Gecondoleerd met het overlijden van naam. Woorden van troost, ik kan ze niet vinden. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

  • Woorden schieten te kort, maar we willen je voor nu en voor in de toekomst heel veel sterkte wensen.
  • Voor altijd uit het oog, maar voor altijd in ons hart.
  • Als u zegt van harte gecondoleerd dan geeft u hiermee aan dat u uw medeleven vanuit uw hart overbrengt.
  • Wel heel mooi dat jullie dat met elkaar zo hebben unnen doen.

Reactie versturen! Helaas kan ik er niet bij zijn, heel veel sterkte met het verlies van je vrouw. Heel erg veel sterkte in deze zware tijd. Het geeft de nabestaanden veel troost en steun als geavanceerd zoeken google uitleg zien dat er met hen wordt meegeleefd. Maar ik weet ze niet, nu en in de toekomst Ik wens je heel veel kracht bij het verwerken van dit verlies Voor altijd uit het oog.

We denken aan jullie, dit verdriet is t groot, en uw verdere familie en vrienden. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze tijd en hoop dat u veel steun heeft aan Naam en Naam, je kinderen en kleinkinderen heel veel troost toe de komende tijd door de mooie herinneringen te koesteren.

Deel je medeleven en wens iemand sterkte met de volgende condoleance teksten

Achter tranen van verdriet, schuilt de glimlach van de herinnering Moge goede herinneringen het grote verlies verzachten. Maar hij kon niet meer. De mooiste bloemen worden als eerste geplukt.

Inhoudsopgave toon. Het ligt aan de situatie en de relatie van u met de overledene en de nabestaanden welke u prefereert. Het is moeilijk de juiste woorden te vinden maar weet, dat we in gedachten bij jullie zijn.

Andere: