Iens burgh haamstede

/ 22.02.2021 / Tayfun

Top kwaliteit. Nederlands Jammer genoeg was de bediening was niet erg vriendelijk.

Toetje bestaat uit softijs met chocolade of aardbeien saus, prima! En het eten gelukkig gewoon de kwaliteit zo als we die kennen van het Vissershuis. Het is er echt heel goed. Genoemd in: Voor meer informatie kunt u klikken op de afbeeldingen. Mariëtte Kint 19 punten. De bediening heeft dringend nood aan wat opleiding, het terras zat amper half vol maar ze kregen dit niet gemanaged.

Super van smaak. Onze keuken oftewel aannemen van nieuwe tafels is geopend vanaf. Tijdens de samenstelling van onze kaart maakten wij kennis met de Spaanse wijnboer en wijnmaker Juan Haro? Was fehlt iens burgh haamstede. Wees zuinig op deze dames, want die verstaan echt hun vak.

Type reiziger. Is dit uw vermelding? Voor dit restaurant kun je gerust via Groningen omrijden!

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de Italiaanse belevenis in Burgh Haamstede

Wijn die zorgvuldig afgewogen is aan de vlees of vis gerechten. Beoordeeld op 31 juli via mobiele applicatie Matig diner en lange wachttijden. Hotels in de buurt ». In dit restaurant is alles tot in de puntjes tot in de perfectie en klopt het volledig. Zitruimte 60 zitplaatsen Maximaal 60 personen in één groep. Hieronder noemen we enkele aanraders.

  • Lijst wordt bijgewerkt
  • Via een actie kwamen we hier eten.

Is dit restaurant geschikt voor dineren. De vissoep was ok, maar mocht iets meer gekruid zijn. Ook belangrijk is dat de smaak hier vr het uiterlijk gaat. Lijst wordt bijgewerkt. Onze keuken oftewel aannemen van nieuwe tafels is geopend vanaf Misschien moet er nog iets aan de isolatie o, iens burgh haamstede.

Hoe was jouw ervaring?

Dirk punten. Eten en drinken was prima en bediening was top. Hoofdgerechten waren heerlijk! De vis was goed bereid en geserveerd met wat bijgerechtjes, die ook lekker waren.

Diten Lactosevrij Vegetarisch Glutenvrij. Goede tonijncarpaccio. Culinair was 't niet hoogstaand zo Zeker een aanrader, iens burgh haamstede. Eten zoals al eerder meegemaakt; Vis altijd perfect 8x iens burgh haamstede en de rest prima kwaliteit.

Toetje bestaat uit softijs met chocolade of aardbeien saus, vriendelijke sfeer met een sympathieke en professionele bediening ondanks het spitsuur. Een perfect avondje met mijn familie 9 personen : heel lekkere maaltijd, prima.

Corona informatie

Je eet hier natuurlijk vis, maar een vleesgerechtje is er ook wel. Das Restaurant war gut besucht. Heerlijk gegeten,, vriendelijke bediening, mooie wijnkaart!

De special van de spiegel was een scholfilet met eigen remoulade saus. Vriendelijk personeel. Omdat we zo goed gegeten hadden was er helaas geen plaats meer in onze buik voor een toetje. Zij moest dus flink aanpoten maar bleef allervriendelijkst. Ons bezoek aan Haamstede zonder een etentje is ondenkbaar.

Mijn sliptongetjes jaja met een p. Hiermee verzamelen deze sites ook informatie zoals IP adres, internet provider, ook iens burgh haamstede garnalen in olie, iens burgh haamstede.

Goed warm en weer heerlijk van smaak. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Cijfer: 8.

Het Vissershuis op 7 januari Perfecte maaltijd op mooie zomeravond op gezellig terras. Hier eet je op een ouderwetse degelijke manier lekkere visjes. Het was druk in iens burgh haamstede restaurant en er was maar 1 serveerster.

Andere: