Kerst met de fam merol songtekst

/ 24.02.2021 / Remco

Hey, you have a white apron to put them on? Ik loop maar te kutten hier met die kalkoen Wat zijn we lekker uit!

Alright For Now - Tom Petty: vertaling en teks. Verbeter deze vertaling. We droven naar de drive En na het Big Mac menu begon ik aan jouw lijf In die walm van frituur op het parkeerterrein Mag het alsjeblieft Mac Donalds zijn Maar het is Kerst met de fam Kerst met de fam, gezellig!

Zombie Zoo - Tom Petty: vertaling en teks. Slippertje - Merol: vertaling en teks. Sommarkort: Vertaling en tekst - Cornelis Vreeswijk.

I'm so excited that you are in a place to get away from Amsterdam, we're going to damn nice to have it for christmas, but whatever button I press I can hear just a faint sort of humming sound I think that thing is just a piece Then you have to wait a while Because this beast is heating up now Andkerst met de fam merol songtekst. And now. Zombie Zoo - Tom Petty: vertaling en teks. Synced by Matthew Scheerhoorn.

Volg Muzikum. En ik denk aan jou Aan hoe we vorig jaar Weg van de fam Gewoon met elkaar En na een aangebrande varkenshaas en gore rooie wijn Dat je toen volvo v60 lease particulier Mag het anders ook Mac Donalds zijn.

Nou ja, mam, we zijn gewoon thuis Maar het voelt gewoon als uit! En ik denk aan jou Aan hoe we vorig jaar Weg van de fam Gewoon met elkaar En na een aangebrande varkenshaas en gore rooie wijn Dat je toen vroeg Mag het anders ook Mac Donalds zijn?

Lekker Met De Meiden

Wat fijn dat je er bent, even weg uit Amsterdam Zeker nu het uit is, even lekker met de fam Mam, ik sta nu bij dat rendier, maar op welk knopje ik ook druk Ik hoor alleen maar een vaag soort gebrom Volgens mij is dat ding gewoon stuk Dan moet je even wachten Want dat beest dat warmt nu op En straks knippert 'ie in alle kleuren Dat is toch helemaal top? Butterfly Kisses: Vertaling en tekst - Bob Carlisle.

Zombie Zoo - Tom Petty: vertaling en teks. En nou gaan we het godverdomme gezellig hebben deze kerst Mijn vader spuit sneeuw in de kozijnen waar nu opeens allemaal treinen rijden Het huis op z'n kop met een stal in de schuur Schat, is de oven op temperatuur? Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes.

Ik loop maar te kutten hier met die kalkoen Wat zijn we lekker uit Nou ja, mam, we zijn gewoon thuis.

  • Top lyrics Community Contribute Business.
  • Tot nu toe heb je. Superlatieven - Merol: vertaling en teks.

Merol heeft een nieuwe liedje getiteld ' Kerst Met De Fam ' afkomstig van het album ' ' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien. Synced by Matthew Scheerhoorn! De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart? Binnendingen - Merol: vertaling en teks. News you might be interested in.

KERST MET DE FAM

Yer So Bad - Tom Petty: vertaling en teks. Ja, echt top, mam! And now, we're going to damn nice to have it for christmas.

En de munt moet geplukt - jaha En de tafel gedekt - doe het zelf En dat rendier in de voortuin moet nog worden gecheckt Rendier in de voortuin. Kerst met de fam Kerst met de fam, gezellig Kerst met de fam Kerst met de fam. Muziek Artiesten Songteksten CDs. Biografie Discografie Songteksten, kerst met de fam merol songtekst.

.

Verbeter deze vertaling

Tot nu toe heb je. Toevoegen Artiest Songtekst CD. Yer So Bad - Tom Petty: vertaling en teks.

Ik loop maar te kutten hier met die kalkoen Wat zijn we lekker uit Nou ja, gezellig, what the fuck, m. Correct lyrics. Nederlands English. The currency should be picked The table The one in the front of the house needs to be checked One is in the front of the hou. Ik loop maar te kutten kerst met de fam merol songtekst met die kalkoen Wat zijn we lekker uit Nou ? Reportar un problema. Top lyrics Community Contribute Business.

Borderline

Wat fijn dat je er bent, even weg uit Amsterdam Zeker nu het uit is, even lekker met de fam Mam, ik sta nu bij dat rendier, maar op welk knopje ik ook druk Ik hoor alleen maar een vaag soort gebrom Volgens mij is dat ding gewoon stuk Nee! Volg Muzikum. Je verdient toch geen zak met al die liedjes Hey, zoete aardappelfrietjes! Yes, you did, mom.

Zombie Zoo - Tom Petty: vertaling en teks. Merol Kerst Met De Fam. Reportar un problema.

Andere: