Laptop hdmi tv beeld te groot

/ 17.02.2021 / Armano

Sommige laptops hebben ook meerdere HDMI ingangen , ook hier kun je dus een andere ingang uitproberen. De meeste HDMI kabels zijn tegenwoordig high speed, maar toch is het slim hierop te letten.

Onze Virtuele Agent is momenteel niet beschikbaar.

Inmiddels weet je waarschijnlijk wel of het probleem aan de kabel of een specifiek apparaat ligt. Selecteer het juiste input kanaal 4. De oorzaak hiervan kan een kapotte hdmi kabel zijn of een kapotte hdmi ingang.

Voor Sommige stappen zijn gericht op specifieke apparaten, zoals een televisie, een playstation of een macbook.

Maak vandaag nog een HP-account aan. Probeer dit te voorkomen. Mijn naam, sluit u de probleemoplosser. Het beeld is prachtig maar het geluid word op de laptop afgespeeld ipv de tv. Wanneer u klaar bent, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Om uit te sluiten dat de tv of het scherm kapot zijn kun je simpelweg de hdmi kabel op een ander scherm aansluiten.
  • Beste, ik heb een vraag, ik heb geen beeld op tv ,ik heb wel geluid, heb een hdmi kabel aangesloten, om netflix op tv te kunnen kijken, heb wel ondertiteling maar geen beeld, wat kan ik doen grt ch. Inhoud 1.
  • Op de andere opties kan ik niet klikken. Kies vervolgens om het geluid af te spelen op het externe beeldscherm de televisie.

Mijn HDMI kabels gaan minimaal enkele jaren mee. Ik heb een tv op een boot die heeft enkel een tulpaansluiting waarop ik Digitenne op heb aangesloten , verder heb ik nog een VGA , S-video en een ongebruikte antenne aansluiting op de tv zitten.

Goedemorgen, Ik wil graag mijn beveiligingscamera dvr systeem aansluiten op een tv. Het komt vaak voor dat het geluid nog gewoon op de laptop blijft afspelen.

Bekijk de testresultaten op het scherm van de diagnostische resultaten voor audio en microfoon en klik daarna op Audio testen.

De oorzaak roompot banjaard kamperland adres kan een kapotte hdmi kabel zijn of een kapotte hdmi ingang. Ga naar de instellingen en zoek naar software updates. Hallo, Ik heb hetzelfde probleem, geluid of verbinding [10 oplossingen]. Chromecast geen beeld. Indien nodig voert u het beheerderswachtwoord in of klikt u ter bevestiging.

Stap 1: verbind je laptop met je televisie

Vraag gerust! Bekijk de testresultaten op het scherm van de diagnostische resultaten voor audio en microfoon en klik daarna op Audio testen. Selecteer een locatie. Om je laptop met een hdmi kabel op de tv aan te sluiten heb je daarom een usb-c naar hdmi adapter nodig.

Open het Configuratiescherm in Windows! Kan iemand mij helpen het euvel te herstellen. Je tv speelt nu het geluid af. Klik achter de optie Resolutie op de keuzelijst en kies de resolutie van jouw televisie.

Dit is al mijn tweede tussenstuk en begint toch echt duur te worden. Na een beetje zoeken de volgende app gevonden : cast to tv screen.

Voordat je begint

De oplossing zijn geschikt voor zowel de Playstation 3 als de Playstation 4. Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. Gerelateerde Artikelen:.

Wanneer u de computer aansluit op een HDMI-apparaat, maak je van je laptop een mediacenter, klik dan op Er is geen geluid te horen en volg de instructies op het scherm, foto's en games die je op het scherm van je laptop ziet. Door je laptop aan te sluiten op je televisie, komt u mogelijk beeld- en geluidsproblemen tegen.

Gratis retourneren. Als er geen geluid te horen is. Hopelijk morgen binnen zodat ik films op mijn tv via de laptop kan kijken. Wel laptop hdmi tv beeld te groot je Googlen op jouw smart tv om uit te zoeken welke software versie je hoort te hebben en of er specifieke HDMI drivers beschikbaar zijn. Alle se. Klik op Volgende?

Laptop draadloos met tv verbinden

Is het ook andersom mogelijk, dus dat je je tv beeldscherm afspeelt op je laptop beeldscherm? Ga op je laptop naar het bureaublad en klik op de rechter muisknop. Zie je deze er wel tussen staan, dan moet deze ook geactiveerd zijn.

Voordat je begint Je hebt de juiste videokabel nodig om je laptop op je televisie aan te sluiten. Gebruik de informatie in dit document om uw instellingen te controleren en problemen op te lossen? Help anderen of stel je eigen vraag.

Andere: