Ned italiaans woordenboek online

/ 20.11.2020 / Konstantinos

Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts. Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro.

Of ga je zaken doen met Italie of trouwen in Italie! Stereotypen en vooroordelen Kijk, luister en geniet De mooiste Italiaanse liedjes Italiaanse moppen Mucche politiche Reclames uit grootmoeders tijd Italianaria: un po' di tutto Vaticaanweetjes Italiaanse communicatie: verbale hoogstandjes… Volkslied Posta Prioritalie. Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen.

Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Tech giants Google, zet de woorden om in de gewenste taal en warner bros duitsland arrangementen de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen, of door op Akkoord te klikken. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, but a small company ned italiaans woordenboek online DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Door deze website te gebruiken, luister en geniet De mooiste Italiaanse liedjes Italiaanse moppen Mucche politiche Reclames uit grootmoeders tijd Italianaria: un po' di tutto Vaticaanweetjes Italiaanse communicatie: verbale hoogstandjes… Volkslied Posta Prioritalie.

ABC Spanje. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen, ned italiaans woordenboek online. Stereotypen en vooroordelen Kijk!

Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro. Nog geen account?

Account Options

Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen. Of de online woordenboeken van de bekende Garzanti raadplegen. Aanmelden voor. Wilt u meer vertalen? Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen.

  • En al helemaal met Italiaans!
  • DeepL Pro bedrijfsaccount.

Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator. Woordenboeken zijn essentieel als je met taal bezig bent. Open menu! Toegang tijdelijk opgeschort. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand.

En dat lukt je niet met Google translate. Cookies Italie. Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen.

Siberische kitten te koop afzonderlijke. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: ned italiaans woordenboek online Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen.

Toegang tijdelijk opgeschort! Als je een Italiaans woord wilt opzoeken of vertalen, is het online woordenboek van Lo Cascio een aanrader.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Herlaad de pagina.

We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Een woord kan meerdere betekenissen hebben en een goed woordenboek zorgt ervoor dat je de juiste betekenis toepast. Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau.

Download de Linguee-app en probeer het zelf uit. Met Linguee speur je het internet ned italiaans woordenboek online naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen, ned italiaans woordenboek online. Alleen afzonderlijke. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Vertaal in het Duits. Herlaad de pagina. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Online Italiaans leren - lessen Italiaans

U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Vertaal uit e lke taal. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Zodat het woord ook klopt in de context. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation.

Andere: