Word document kan niet opgeslagen worden

/ 12.09.2020 / Maissa

Onderwerpen op deze pagina:. Sluit het dialoogvenster Windows taakbeheer en start vervolgens Word. Ga hiervoor als volgt te werk:.

De informatie uit het beschadigde document wordt weergegeven als er gegevens of tekst kan worden hersteld. Als u in het venster Herstel een AutoHerstel-bestand vindt dat niet correct wordt geopend, gaat u naar Optie 6 voor meer informatie over het openen van beschadigde bestanden. Als u het document kunt openen, sluit u het document en opent u het opnieuw volgens methode 6, waarna u het document repareert. Als je het compatibiliteitspakket installeert voor Microsoft Office , Office XP of Office , kan je bestanden openen, bewerken en opslaan in de nieuwe bestandsindelingen in Word, Excel en PowerPoint én Typ het volgende in het dialoogvenster Uitvoeren:.

Daarnaast snap je misschien niets van.

Voor informatie over hoe Word tijdelijke bestanden maakt en gebruikt, raadpleeg Beschrijving hoe Word tijdelijke bestanden maakt. Word document : om een Word bestand op te slaan in het formaat van een eerdere Wordversie, waardoor je het formaat niet hoeft te wijzigen. Ga als volgt te werk aanvraagformulier verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd deze bestanden te vinden:. Zoek handmatig naar AutoHerstel-bestanden als het deelvenster Documenten herstellen niet wordt geopend.

Doorgaans is dit meteen het gewenste formaat, zodat het met word document kan niet opgeslagen worden van eerdere Wordversies kan worden uitgewisseld.

Account Options

Als u het document hebt opgeslagen, verliest u mogelijk alleen de wijzigingen die u hebt aangebracht na de laatste keer op te slaan. Zoals de naam al zegt is de software ontworpen om het proces gemakkelijker te maken. Office ProPlus wordt hernoemd naar Microsoft Apps voor ondernemingen. Raadpleeg de volgende artikelen als u informatie zoekt over het herstellen van recente Office-documenten:. Wellicht kunt u de stappen beter volgen als u dit artikel afdrukt.

  • Notitie Het hele document kan verloren gaan als u het document niet recent hebt opgeslagen.
  • Kopieer de inhoud van uw Word-bestanden rechtstreeks in de tekst van een e-mailbericht, met intacte opmaak of voeg uw PDF's en documenten bij een e-mail en maak het delen eenvoudiger.

Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Typ het volgende in het dialoogvenster Uitvoeren:. Herhaal stap 1 tot en met 4 en probeer het bestand in word document kan niet opgeslagen worden volgende bestandsindelingen op te slaan, in de aangegeven volgorde:. Het hele document kan verloren gaan als u het wat is handel niet recent hebt opgeslagen. Tik in het invoerveld 'Bestandsnaam' de naam die je aan het gegevensbestand wil meegeven.

Aanvullende bronnen

Tekstbestand : om een document - ontdaan van alle Word-formattering - op te slaan zodat het in om het even welke tekstverwerker kan worden ingelezen.

Tijdelijke bestanden hebben de extensie. Voor een makkelijke universele manier raden we je aan direct naar het laatste kopje te navigeren.

Voor informatie over hoe Word tijdelijke bestanden maakt en gebruikt, raadpleeg Beschrijving hoe Word tijdelijke bestanden maakt. Als u in het venster Herstel een AutoHerstel-bestand vindt dat niet correct wordt geopend, gaat u naar Optie 6 voor meer informatie over word document kan niet opgeslagen worden openen van beschadigde bestanden.

Details bekijken. Klik op de "Herstel" knop om de geselecteerde foto's te herstellen. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Update Microsoft Office en Windows

Dit artikel vertelt je hoe je verwijderde Excel-bestanden op je PC kunt herstell…. De producten van derden die in dit artikel worden besproken, worden vervaardigd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft.

Er zijn echter hulpprogramma's van derden beschikbaar op het internet om verwijderde documenten te herstellen.

  • Ga naar de instellingen van uw Play Store-account om uw abonnementen te beheren.
  • Gelukkig hebben we de beste oplossing voor het laatste gehouden.
  • Blader door de bestanden en zoek naar bestanden die overeenkomen met de laatste data en tijden waarop u het document heeft bewerkt.
  • Word-back-up-bestanden zoeken Zoek de map waarin u het ontbrekende bestand het laatst hebt opgeslagen.

Als uw document sectie-einden bevat, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Typ de documentnaam en druk daarna op Enter. U moet deze binaire-gegevenstekst verwijderen voordat u het bestand als een Word-document opslaat. Word document kan niet opgeslagen worden de volgende stappen uit om deze andere factoren uit te sluiten:. Markeren als ongepast. Notitie Wanneer u bestanden opslaat als een Tekst zonder opmaak!

Todo Backup Workstation.

De aanduiding 'Compatibiliteitsmodus' wordt dan eveneens in de titelbalk van het document weergegeven. Microsoft Corporation. Sommige fouten kunnen de functie voor AutoHerstel verstoren. Als je die aan hebt staan, dan is de kans groot je je met het back-up-bestand je werk kunt redden.

Account Options Inloggen. Klik op Ja wanneer het volgende minoxidil ervaringen vrouwen verschijnt: Weet u zeker dat u de geselecteerde koppelingen wilt verbreken. Standaard stelt Word de eerste woorden van je document voor als bestandsnaam!

Andere: